• Prachtig Lentefeest nabij Lubbeek
  • Prachtig Lentefeest nabij Lubbeek
  • Prachtig Lentefeest nabij Lubbeek

Lentefeest Lubbeek

Lentefeest Lubbeek

Het Posthof, een prachtplek voor lentefeesten bij Lubbeek.

Op zoek naar een lentefeest in een aangename idyllische locatie bij Lubbeek? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Lubbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Lubbeek is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.