• Prachtig Lentefeest nabij Lovenjoel
  • Prachtig Lentefeest nabij Lovenjoel
  • Prachtig Lentefeest nabij Lovenjoel

Lentefeest Lovenjoel

Lentefeest Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een lieflijke plek voor een lentefeest bij Lovenjoel? Wil u een lentefeest organiseren op een lieflijke landelijke locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.