• Prachtig Lentefeest bij Linter
  • Prachtig Lentefeest bij Linter
  • Prachtig Lentefeest bij Linter

Lentefeest Linter

Lentefeest Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Linter.

Zoekt u een plek voor een lentefeest bij Linter in een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linter zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw lentefeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Linter en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.