• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Lentefeest Linde

Lentefeest Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor lentefeesten bij Linde.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een lentefeest bij Linde? Wil u een lentefeest organiseren op een prachtige landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Linde zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Linde. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Linde is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.