• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Lentefeest Leuven

Lentefeest Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor lentefeesten bij Leuven.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Leuven in een chique idyllische locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Leuven zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw lentefeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes bij Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Leuven is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.