• Fantastisch Lentefeest nabij Landen
  • Fantastisch Lentefeest nabij Landen
  • Fantastisch Lentefeest nabij Landen

Lentefeest Landen

Lentefeest Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor lentefeesten bij Landen.

Zoekt u een plek voor een lentefeest bij Landen in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Landen zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes bij Landen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.