• Mooi Lentefeest bij Kortenbos
  • Mooi Lentefeest bij Kortenbos
  • Mooi Lentefeest bij Kortenbos

Lentefeest Kortenbos

Lentefeest Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Kortenbos.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Kortenbos in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw lentefeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Kortenbos. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kortenbos is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.