• Fantastisch Lentefeest bij Kortenaken
  • Fantastisch Lentefeest bij Kortenaken
  • Fantastisch Lentefeest bij Kortenaken

Lentefeest Kortenaken

Lentefeest Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor lentefeesten bij Kortenaken.

Op zoek naar een lentefeest in een geweldige idyllische locatie bij Kortenaken? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest net dat beetje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes bij Kortenaken. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kortenaken is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.