• Leuk Lentefeest nabij Korbeek-Lo
  • Leuk Lentefeest nabij Korbeek-Lo
  • Leuk Lentefeest nabij Korbeek-Lo

Lentefeest Korbeek-Lo

Lentefeest Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke plek voor een lentefeest bij Korbeek-Lo? Wil u een lentefeest organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes bij Korbeek-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.