• Mooi Lentefeest bij Kessel-Lo
  • Mooi Lentefeest bij Kessel-Lo
  • Mooi Lentefeest bij Kessel-Lo

Lentefeest Kessel-Lo

Lentefeest Kessel-Lo

Het Posthof, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een lentefeest in een wondermooie landelijke setting bij Kessel-Lo? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Kessel-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.