• Leuk Lentefeest bij Kersbeek
  • Leuk Lentefeest bij Kersbeek
  • Leuk Lentefeest bij Kersbeek

Lentefeest Kersbeek

Lentefeest Kersbeek

Het Posthof, een gedroomde plek voor lentefeesten bij Kersbeek.

Op zoek naar een lentefeest in een bekoorlijke idyllische locatie bij Kersbeek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw lentefeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.