• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Lentefeest Kampenhout

Lentefeest Kampenhout

Het Posthof, een prachtsetting voor lentefeesten bij Kampenhout.

Op zoek naar een lentefeest in een lieflijke landelijke locatie bij Kampenhout? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Kampenhout. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde lentefeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kampenhout is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.