• Fantastisch Lentefeest nabij Hoegaarden
  • Fantastisch Lentefeest nabij Hoegaarden
  • Fantastisch Lentefeest nabij Hoegaarden

Lentefeest Hoegaarden

Lentefeest Hoegaarden

Het Posthof, een ideale locatie voor lentefeesten bij Hoegaarden.

Op zoek naar een lentefeest in een geweldige landelijke setting bij Hoegaarden? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes nabij Hoegaarden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.