• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Lentefeest Herent

Lentefeest Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor lentefeesten bij Herent.

Op zoek naar een lentefeest in een lieflijke idyllische locatie bij Herent? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Herent zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle feesten (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Herent. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Herent is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.