• Prachtig Lentefeest bij Hakendover
  • Prachtig Lentefeest bij Hakendover
  • Prachtig Lentefeest bij Hakendover

Lentefeest Hakendover

Lentefeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor lentefeesten bij Hakendover.

Op zoek naar een lentefeest in een fijne landelijke locatie bij Hakendover? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle events (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes nabij Hakendover. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Hakendover is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.