• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Haasrode

Lentefeest Haasrode

Het Posthof, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Haasrode.

Zoekt u een plek voor een lentefeest bij Haasrode in een fijne landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Haasrode zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse events (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Haasrode en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.