• Uniek Lentefeest nabij Haacht
  • Uniek Lentefeest nabij Haacht
  • Uniek Lentefeest nabij Haacht

Lentefeest Haacht

Lentefeest Haacht

Het Posthof, een droomlocatie voor lentefeesten bij Haacht.

Op zoek naar een lentefeest in een fijne idyllische locatie bij Haacht? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de mooiste plaatjes bij Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals lentefeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Haacht is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.