• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Gingelom

Lentefeest Gingelom

Het Posthof, een gedroomde plek voor lentefeesten bij Gingelom.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Gingelom in een mooie landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Gingelom zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Gingelom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Gingelom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Gingelom is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.