• Leuk Lentefeest nabij Budingen
  • Leuk Lentefeest nabij Budingen
  • Leuk Lentefeest nabij Budingen

Lentefeest Budingen

Lentefeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Budingen.

Op zoek naar een lentefeest in een oogverblindende landelijke locatie bij Budingen? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor uiteenlopende evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Budingen. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Budingen is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.