• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Lentefeest Boutersem

Lentefeest Boutersem

Het Posthof, een prachtplek voor lentefeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Boutersem in een mooie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Boutersem zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten events (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Boutersem en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plekjes bij Boutersem. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Boutersem is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.