• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Lentefeest Borlo

Lentefeest Borlo

Het Posthof, een prachtplek voor lentefeesten bij Borlo.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Borlo in een oogverblindende idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Borlo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Borlo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.