• Leuk Lentefeest bij Blanden
  • Leuk Lentefeest bij Blanden
  • Leuk Lentefeest bij Blanden

Lentefeest Blanden

Lentefeest Blanden

Het Posthof, een prachtsetting voor lentefeesten bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Blanden in een wondermooie idyllische droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Blanden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Blanden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Blanden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Blanden is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.