• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Lentefeest Binkom

Lentefeest Binkom

Het Posthof, een toplocatie voor lentefeesten bij Binkom.

Op zoek naar een lentefeest in een aangename idyllische locatie bij Binkom? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Binkom zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw lentefeest net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plekjes bij Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met hun bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals lentefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Binkom is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.