• Prachtig Lentefeest bij Bierbeek
  • Prachtig Lentefeest bij Bierbeek
  • Prachtig Lentefeest bij Bierbeek

Lentefeest Bierbeek

Lentefeest Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor lentefeesten bij Bierbeek.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Bierbeek in een aantrekkelijke idyllische locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes nabij Bierbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.