• Uniek Lentefeest nabij Bekkevoort
  • Uniek Lentefeest nabij Bekkevoort
  • Uniek Lentefeest nabij Bekkevoort

Lentefeest Bekkevoort

Lentefeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor lentefeesten bij Bekkevoort.

Op zoek naar een lentefeest in een bekoorlijke landelijke setting bij Bekkevoort? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Bekkevoort en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Bekkevoort is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.