• Fantastisch Jubileum bij Zoutleeuw
  • Fantastisch Jubileum bij Zoutleeuw
  • Fantastisch Jubileum bij Zoutleeuw

Jubileum Zoutleeuw

Jubileum Zoutleeuw

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor jubilea bij Zoutleeuw.

Op zoek naar een jubileum in een mooie landelijke setting bij Zoutleeuw? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw jubileum. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is één van de mooiste plaatjes bij Zoutleeuw. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.