• Mooi Jubileum nabij Winksele
  • Mooi Jubileum nabij Winksele
  • Mooi Jubileum nabij Winksele

Jubileum Winksele

Jubileum Winksele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor jubilea bij Winksele.

Op zoek naar een jubileum in een wondermooie landelijke setting bij Winksele? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Winksele zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw jubileum. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Winksele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Winksele is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.