• Fantastisch Jubileum bij Wilsele
  • Fantastisch Jubileum bij Wilsele
  • Fantastisch Jubileum bij Wilsele

Jubileum Wilsele

Jubileum Wilsele

Het Posthof, een toplocatie voor jubilea bij Wilsele.

Op zoek naar een jubileum in een aangename idyllische setting bij Wilsele? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw jubileum. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle evenementen (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Wilsele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wilsele is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.