• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Jubileum Wever

Jubileum Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor jubilea bij Wever.

Op zoek naar een jubileum in een fijne landelijke setting bij Wever? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wever zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Wever en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Wever. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met het professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wever is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.