• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Jubileum Wespelaar

Jubileum Wespelaar

Het Posthof, een prachtplek voor jubilea bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor een jubileum bij Wespelaar? Wilt u een jubileum organiseren op een aangename idyllische droomplek? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Wespelaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat beetje extra geven. Het is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wespelaar is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.