• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Jubileum Wange

Jubileum Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor jubilea bij Wange.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Wange in een fijne idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Wange zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Wange en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte jubilea met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals jubilea tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wange is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.