• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Jubileum Vlaams-Brabant

Jubileum Vlaams-Brabant

Het Posthof, een prachtsetting voor jubilea bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een wondermooie droomplek voor een jubileum bij Vlaams-Brabant? Wilt u een jubileum organiseren op een wondermooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle events (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Vlaams-Brabant. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte jubilea met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.