• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Jubileum Velm

Jubileum Velm

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor jubilea bij Velm.

Op zoek naar een jubileum in een bekoorlijke landelijke setting bij Velm? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw jubileum. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Velm en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Velm. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Velm is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.