• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Jubileum Tienen

Jubileum Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor jubilea bij Tienen.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Tienen in een mooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Tienen zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste jubilea en andere feesten in Tienen en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals jubilea tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.