• Leuk Jubileum nabij Sint-Truiden
  • Leuk Jubileum nabij Sint-Truiden
  • Leuk Jubileum nabij Sint-Truiden

Jubileum Sint-Truiden

Jubileum Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor jubilea bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtsetting voor een jubileum bij Sint-Truiden? Wilt u een jubileum organiseren op een mooie idyllische plek? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Sint-Truiden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Sint-Truiden is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.