• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Jubileum Rotselaar

Jubileum Rotselaar

Het Posthof, een toplocatie voor jubilea bij Rotselaar.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Rotselaar in een bekoorlijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een jubileum.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Rotselaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes bij Rotselaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.