• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Jubileum Pellenberg

Jubileum Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor jubilea bij Pellenberg.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Pellenberg in een fijne landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw jubileum. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes bij Pellenberg. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.