• Prachtig Jubileum bij Oplinter
  • Prachtig Jubileum bij Oplinter
  • Prachtig Jubileum bij Oplinter

Jubileum Oplinter

Jubileum Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor jubilea bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een aangename setting voor een jubileum bij Oplinter? Wil u een jubileum organiseren op een bekoorlijke landelijke locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw jubileum. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle events (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Oplinter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Oplinter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals jubilea tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Oplinter is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.