• Prachtig Jubileum nabij Neerwinden
  • Prachtig Jubileum nabij Neerwinden
  • Prachtig Jubileum nabij Neerwinden

Jubileum Neerwinden

Jubileum Neerwinden

Het Posthof, een droomlocatie voor jubilea bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een jubileum bij Neerwinden? Wil u een jubileum organiseren op een mooie landelijke locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Neerwinden zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Neerwinden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Neerwinden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Neerwinden is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.