• Mooi Jubileum nabij Lubbeek
  • Mooi Jubileum nabij Lubbeek
  • Mooi Jubileum nabij Lubbeek

Jubileum Lubbeek

Jubileum Lubbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor jubilea bij Lubbeek.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een jubileum bij Lubbeek? Wilt u een jubileum organiseren op een oogverblindende idyllische plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes nabij Lubbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte jubilea met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals jubilea tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Lubbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.