• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Jubileum Lovenjoel

Jubileum Lovenjoel

Het Posthof, een gedroomde locatie voor jubilea bij Lovenjoel.

Zoekt u een plek voor een jubileum bij Lovenjoel in een oogverblindende idyllische locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Lovenjoel en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikje extra verschaffen. Het is één van de mooiste plaatjes nabij Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een jubileum een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals jubilea tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Lovenjoel is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.