• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Jubileum Linter

Jubileum Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor jubilea bij Linter.

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een jubileum bij Linter? Wilt u een jubileum organiseren op een bekoorlijke idyllische locatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Linter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw jubileum. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten evenementen (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Linter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Linter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals jubilea tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linter is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.