• Uniek Jubileum nabij Linde
  • Uniek Jubileum nabij Linde
  • Uniek Jubileum nabij Linde

Jubileum Linde

Jubileum Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor jubilea bij Linde.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtsetting voor een jubileum bij Linde? Wilt u een jubileum organiseren op een mooie idyllische locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Linde zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste jubilea en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Linde. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte jubilea met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals jubilea tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linde is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.