• Uniek Jubileum nabij Leuven
  • Uniek Jubileum nabij Leuven
  • Uniek Jubileum nabij Leuven

Jubileum Leuven

Jubileum Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor jubilea bij Leuven.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een jubileum bij Leuven? Wilt u een jubileum organiseren op een fraaie landelijke plek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Leuven zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw jubileum. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Leuven en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Leuven is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.