• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Jubileum Landen

Jubileum Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor jubilea bij Landen.

Zoekt u een plek voor een jubileum bij Landen in een aangename idyllische locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Landen zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de mooiste plekjes bij Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.