• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Jubileum Kortenbos

Jubileum Kortenbos

Het Posthof, een ideale locatie voor jubilea bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een jubileum bij Kortenbos? Wilt u een jubileum organiseren op een prachtige landelijke droomplek? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw jubileum. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Kortenbos en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Kortenbos. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kortenbos is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.