• Prachtig Jubileum bij Kortenaken
  • Prachtig Jubileum bij Kortenaken
  • Prachtig Jubileum bij Kortenaken

Jubileum Kortenaken

Jubileum Kortenaken

Het Posthof, een gedroomde plek voor jubilea bij Kortenaken.

Bent u op zoek naar een geweldige droomplek voor een jubileum bij Kortenaken? Wil u een jubileum organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes bij Kortenaken. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.