• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Jubileum Korbeek-Lo

Jubileum Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor jubilea bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een jubileum bij Korbeek-Lo? Wilt u een jubileum organiseren op een geweldige idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes bij Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.