• Mooi Jubileum nabij Kessel-Lo
  • Mooi Jubileum nabij Kessel-Lo
  • Mooi Jubileum nabij Kessel-Lo

Jubileum Kessel-Lo

Jubileum Kessel-Lo

Het Posthof, een gedroomde plek voor jubilea bij Kessel-Lo.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Kessel-Lo in een wondermooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw jubileum. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse events (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste jubilea en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.