• Leuk Jubileum bij Kersbeek
  • Leuk Jubileum bij Kersbeek
  • Leuk Jubileum bij Kersbeek

Jubileum Kersbeek

Jubileum Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor jubilea bij Kersbeek.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Kersbeek in een fijne landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse events (jubilea,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kersbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.